Pages

Friday, September 24, 2010

guys, u have to know this.

what most guys don't know is that full BAJU MELAYU make them look really good! like totally thumbs up!.. maksud aku, full baju melayu. not the selekeh2 one., samping xda la, songkok siap ada jambul depan laa....NO!.. its a BIG 'no' okay guys out there....sapa yang create baju melayu ni mmg genius la..haha..aku kasi tabik la sm org tu, sbb sepa2 yang pkai baju melayu akan nampak segak lagi hensem walaupun pada hakikatnya nda ensem!.kehkehkeh..eik,tapi, namun, pecayala...ini opinion dari pompuan tau...!! x tipu punya.:P
tidak kira la umur apa, bangsa apa...guys should remember this -->> you will always look good in complete baju melayu! we never doubt that!! aku igt lg kalo dekat skola dulu, ari jumaat salu budak2 laki pkai baju melayu, best ni tgok...hehehehehe sbb tu aku suka hari jumaat. dpt tgok budak laki pkai baju mlayu, lagi2 budak laki yang ehem2...ensem,..hakhakhak....cuci mate denn....(kedapatannnn!!!!!aarghhhkk!!)
 
but nowadays kadang2 ada jugak sesetengah yee...sesetengah kaum adam ini yang tidak mengenakan baju melayu dengan tidak sempurna...ada yang xmau pkai songkok pla sbb takut rambut rosak stail or org xnmpak rambut dia mcm2 stail tu. kalo xmo pkai tu xpa la...jangan ja xpakai songkok btul2, siap ada rambut2 dkt depan....x best la camtu...kalo pakai bagus2 kan cantek....apapun, terpulang sm korang la...kalo mo pkai cmana, xmo pkai ka....dirimu, bukan diriku...bla bla bla~~
tgok david archuletta pkai bju mlyu, COMEL nihhh!!hehehe
macho lak datuk sarukhan gni...hakhak~~

ps- aku respek la sm guys yang pkai baju mlayu lengkap.......mmg plg terbaek la!!

ciaucincau haoliyao~

3 comments:

4teen said...

ooo nis...kedapatan cuci mata ari jumaat!!!! aduyaiii......tp ensom kan nis? hahaha aku sokong ko. ahakz! =P

Lady Ariefha said...

siuk ba tin cuci mata....kaw tingu aku nda pkai spek, ari2 cuci mata baa..hahahahaha..

mImiE said...

CINTA ABADI SA NEYH!!!