Pages

Sunday, September 19, 2010

aidilfitri ley laa...

assalamualaikum bloggers!! lama suda sa tidak update blog ni...huhuhu...rindu tak??rindu tak??..hehehehe...i know u rindu i~~ hehehe...anyway, mc xterlambat lagi kalo sa mau ucap 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
 MAAF ZAHIR & BATIN
kepada suma sahabat2 handai sa yang berada di dunia ini....waahh...hahaha..minta maaf la kalo pena terkasar bahasa ka, terpukul ka, terbuat salah ka...minta maaf dari hujung kaki sampai la hujung rambut..minta halal makan minum suma... 
so hows raya korang? okay tak? this raya we celebrate it very sederhana.. we do have open house on raya kedua (jauh, aku tau korg ndakan dtg punya) but we invite very few close friends sebab bajet xcukup haa mo buat grand2 punya.so my raya this year? very simple. :). i think i like it better like this...

raya ni kali, aku dapat pi ruma patin.! yehuu!!fes taim ni raya ruma fatin. thun lalu, tahun, tahun lalu nda pena pegi lagi...fes taim le ni... soo...raya ruma fatin, mo tunjuk skit gambo..
ini adala penjaga2 tangga..kikiki....( bucur, apeng,iwan-the-apeng's-kazen )     


bermula dr yg plg lapar : fatin (pinky), adik aku, aku yang tido (huhu) shiela, syap, dan tgn bucur yg sparuh...
ni aku copy ja dr fb ni....hehehe..d ruma fatin byk btul tetamu, dari kazen2 ke kawan2, jadi sesak pla ruma tu tau... makaa...kami melihat satu2nya kawasan yg kosong adalah berhampiran tangga, jadi apa lg...duduk jakk.!!suda agak lama ngakk ketemu, maka spanjang makan2 tu meng'update' la kami status masing2..haha. bucur pla, tiba2 dilemma, mls aku mo ceta sini...panjang pla ceta dia tu...last2 ilang juga dilemma dia..tp d ruma patin gila2 aku ketawa...ntahla macik dpn aku tu pikir apa..hahaha...dengar lawak2 si apeng, tambah2 bucur lg..hahaha...adoi....penat aku ktwa ni...

then, 1 lagi open house aku pegi adala ruma ajer...mintak maap la dlu sm bucur sbb xdtg open house dia..hahaha..mrajuk lg tu...apa ble bt, fatin driver, dia sibuk, jadik aku pun xdpt pg jugakla....hihihi..kasian bucur...
ruma ajer pla, nak tunjuk gambo jugak...
huh, huduhnya wajah aku tu...fatin lak..xtau apa motif dia.hahahaha.
kami yang eksaited makan kui raya..hehehehe
KEPS berjiwa rakyat...kakakaka~ menten lawa lg aarr..
kalo wajah makan ja mmg nda cantik punya..haha..
open house ajer petang, so nasib baik dapat datang sbb pagi tu mmg sibuk beraya ruma jiran2 dkt kampung plus smbut betday adik aku lg....apapun aku tetap dtg kerana suda kena warning WAJIB DATANG ole ajer d fb..hahaha.kurang asam.excited jugak ni fes taim gi umah ajer..nasib la fatin pena pg, kalo nda, sesat la kmi.. ms otw pegi hujan adoi bukan main lebat lg...aku ma fatin pkai payung pun cam teda2 ja tu payung. kuyup jugak! isk.. suda smpi salam2 luk (kawan solehah...hihi) ajer sibuk memperkenal kan kami....fatin la plg femes.. aku ni escort ja..hahaha..*tumpang glamer patin, sesar skit ko tin!hehe* pastu mcm besakla,duduk makan kui...ole kerana aku & fatin ja member smesh ke ruma ajer. maka ajer adala excited (skema.), dia blg la....hihihi...so, xda pa2 luar besa...makan2, ceta2, pastu dkt2 maghrib gitu balik la aku sm patin...wahh, tu hujan, kami datang dia lebat...kami balik pun dia lebat jugak!...mcm nda puas ati jak nih!!hahahaha..

so kesimpulannya, raya mggu ni sgt best! hehehe...tapi ada member2 yg xdpt jumpa lg sbb da balik luar ngara mcm rafik....huhuhu...hadi...huhu...dina? eh..dina sempat...em,sapa lg ek...mggu depan mungkin ada opn hse lagi..jadi, lain lg update nya yah..hehehe. okay la da lewat. mo tidur. sok kelas..(bosannn ni!!!) assgment lum disentuh2 lagi tau.hahaha.antamlaa~ 

caucincau haoliyao~
xoxo

1 comment:

4teen said...

aiseh, caption aku lawa tuh jugak ba yg aku mo fokus. wakakakakak!!! =P btw pa ketan berjiwa rakyat????? =.="