Pages

Sunday, June 7, 2009

a day with a fren ;)

akhirnyaaa....!!!
hajat aku tercapai la jugak. hehe.
Flash back balik beberapa minggu yg lepas, ak
ngan kwn ak ne, planning la ba kunun mau p tguk wyg.
Hari ahad pla tu masa tuh. nda la ku pduli tiket wyg brapa.
Janji dpt tgk 'Syurga Cinta'..
namun, malang nda da bau, plan kami tu kensel,
berpunca drpd ketiadaan kenderaan utk ke pggung wyang. Huhu..
kesedihan yg tidak terungkap..
namun ku pendam kan saja..cecece~~
last thursday, naa..di sini la aku melepaskan gian mau tguk ini surga sinta!
walaupun pd ketika itu ada wyang lain yg best2 kuar aritu jugak...
contohnnya... Jgn pndang blakang congkak, hannah montana the movie, dan aku lum tgok lg terminator salvation (yg ak idam2 kan...)...aku bantai jua meninguk surga cinta...
al-maklumla, peminat setia awal ashaari..ngeehehehehe~
tia ble lepas peluang.
so, 1Borneo sbg destinasi utama...tiket pun di bli, sala beli air plak tuh..
namun begitu,teruskan saja~~wakakaka..
maka, wayang pun bermulaaa...

komen aku ek..
hmm..BEST (pasal ada awal ashaari!!!wuhuuu~!! *angkat banner*)!!
hehehe...sangat teruja..haha. sori. :D
hmm, best2.. rangking? 8/10 kot.
insap aku... walaupun lakonan heliza ada la kaku sket..x byak,sket ja,
tp ok la utk org yg baru dlm lakonan..
huh, ak berckp cam direktor buat 20 filem ja. hoho~
tp, best lar... awal the best! paling cute ada haziq..haha...cumil~
n filem ni pun dpt smbtan kan, so, harap filem genre gni dpt trus bertahan.
n plakon lak, agak2 la aa kalo ya pun mau pili sepa..
ni ngam sda ne sbb heliza mmg pkai tdung pun...
"cinta saya hanya utk org yg benar2 ikhlas, dan bukan utk dipersendakan..."
UuUUuu~~hahahahahaha!!!;D
hafal ak..mimang pakar uda aku sal cinta2 ne!!haha
jenis2 cinta...aiseh!..tambirang!
pedahal baru tguk syurga cinta..
kin panas~~hahaha XD
next time ak tguk terminator la pla. transformer lg!
hehehe...insyallah~

2 comments:

afif aizad said...

booo..filem malaysia...hahahaha..best ka jgk nis?

Lady Ariefha said...

wei, org support local film tau!...best ba!